Posted on

Hälsa allt viktigare

Att ta hand om sin hälsa har med åren kommit att bli allt viktigare. Vi har också blivit allt mer medvetna om hur olika kemikalier kan följa med exempelvis det vi äter. Ekologiska matvaror har kommit ganska starkt under åren, från ett mindre antal varor står det nu mera ofta flera olika fabrikat av samma vara i hyllorna som alla är ekologiska.

En annan positiv trend är hur vi rör på oss, att träning på exempelvis gym och en allmänt hälsofrämjande livsstil har kommit att premieras på olika sätt. Det kan dock vara svårt att förändra sin livsstil snabbt, från snabbmat till recept och från tv-soffan till löprundan, det säger Martin Hansson som är en av de du kan träffa om du vill gå ner i vikt hos Viktkliniken.  Vi vill arbeta för att livsstilsförändra istället för snabba viktnedgångar som mycket väl kan fungera, men håller inte så särskilt ofta menar han. På Viktkliniken finns personlig tränare man träffar på kliniken men man erbjuder även PT online för den som bor långt bort eller helt enkelt bara tycker det är smidigare.

Martin menar att vikten naturligtvis spelar roll men den behöver vara sekundär, eftersom den mer ska ses som ett mätvärde av andra saker man tycker är givande. Det är något man får hjälp med genom personlig träning, inte bara för fysiska insatser. Man förändrar förhållningssättet helt enkelt.

(Art. uppdateras)


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/svsovhem/public_html/apotekaloevera.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *