Celluliter

Celluliter uppstår främst genom ansamlat fett och toxiner, som beror på att kroppen inte lyckats göra sig av med ett överflöd på Celluliterannat sätt än genom att bygga depåer under huden eftersom den inte kan bli av med detta på annat sätt. Många tror att träning och viktminskning är vägen till att bli av med celluliterna, men det är en sanning med modifikation. Viktminskning i sig tar inte per automatik bort celluliterna. Träning gör det inte heller men är dock en del av vägen för att helt bli av med sina celluliter.

Kroppen kan ta tillbaka fett dem samlat i depåer när den förbränner mer energi än vad den har primär tillgång till. När den primära energin är slut hämtas energin från de olika depåer kroppen byggt upp där fett är ett område. Det är enkelt uttryckt det sättet vi tappar i vikt i samband med motionsträning. Anledningen till att celluliterna inte försvinner trots att man går ner i vikt beror på toxiner. Kroppen vill inte ta in toxiner i systemet för energiförbränningen. Det är anledningen till att celluliterna inte försvinner om man tränar eller bantar. Anledningen till att träning ändå har positiv effekt är sekundär när det gäller behandlingen, och beror bland annat på en minskning av fria toxiner.

Att dricka mycket vatten är bra eftersom det hjälper till att driva ut slaggprodukter från kroppen, vilka annars riskerar att ytterligare bygga upp befintliga depåer som riskerar att ge fler eller djupare celluliter. Man behöver inte utesluta det ena eller andra, men att dricka rikligt med vatten har bättre effekt att motverka djupare eller ytterligare celluliter än träning.

Få bort celluliter

För att få bort celluliter behöver kroppen extern hjälp och då rekommenderar vi vår cellulitkräm som är lipolytisk. Den går ner i huden och “spränger” fettcellerna som frigörs och då tas omhand av kroppens eget “transportsystem” för att lämna kroppen. Kroppen anser då inte att detta ska tillbaka i depå eftersom det innehåller toxiner och därmed ska ut ur kroppen. Du bör därför dricka lite extra vatten då du använder cellulitkrämen.
Krämen mjukar också upp huden med hjälp av bland annat aloe vera vilket underlättar uppstramningen av huden vilken är ytterligare en effekt krämen ger.

Applicera cellulitkräm på torr hud med masserande cirklande rörelser morgon och kväll. Processen att bli av med celluliter tar flera veckor men redan efter någon vecka kan du börja se effekt.