Posted on

Få bort acneärr

Få bort acneärr behandling

Att få bort acneärr i ansiktet eller på något annat område på kroppen är inte helt enkelt. Det finns flera olika möjliga behandlingar för att få bort dem. Man får acneärr aningen efter att man kliat sönder eller klämt på dem. Men det kan också uppstå ärr efter så kallade pormaskar som inte tagits bort vilka då vidgat porerna under en längre tid. Detta kan medföra att man får ett område fyllt med var som kan efterlämna sig ärr då området förr eller senare töms på var eller i vissa fall då kroppen tar hand om det.

Behandlingar för att få bort acneärr

Många kliniker erbjuder behandlingar för att få bort acneärr antingen genom upprepad behandling med krämer eller genom att använda laser. Laserbehandling av acneärr utförs normalt inte av den allmänna vården. Att vända sig till privatklinik för att med hjälp av laser få bort ärr kan vara svårt, då dess metod och kunskap kan vara svår att avgöra. En misslyckad behandling med laser kan medföra betydligt svårare besvär än acneärr. Den allmänna sjukvården tar inte ansvar för misslyckade behandlingar som utförts av privatklinik. Av den anledningen får man som regel heller ingen hjälp där för att åtgärda så kallad kosmetisk kirurgi som gått fel.

Kräm för behandling av acneärr

En bra metod för att undvika behandling med laser är att använda en bra kräm för behandling av acneärr. Det har funnits, och finns än idag, många olika krämer på området som var och en ger varierande resultat. I vårt sortiment finns en kräm mot acneärr där tillverkaren tagit tillvara på en ganska unik metod. Man har studerat hur sniglar lyckas läka sig både snabbt och utan att få några ärr när de råkat skada sig. Snigeln lyckas läka sig med hjälp av en form av mjölk som man nu tagit fram en mycket liknande motsvarighet till. Här kan du gå direkt till produkten kräm mot acneärr.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *