aloe vera

Aloe Vera

Aloe Vera är ett helt naturligt ämne med många olika användningsområde. Det är också ett ämne som ligger oss extra varmt om hjärtat vilket vårt namn skvallrar en del om. Faktum är att vi tidigare enbart sålt Aloe Vera produkter men med tiden utökat vårt sortiment efter våra kunders önskemål. Vi har lärt känna ämnet ordentligt och vet att det är stor skillnad på produkter som till synes verkar vara likadana. Dels ska rätt process användas för att inte förlora viktiga ämnen och dels måste mängden Aloe Vera i exempelvis en hudkräm vara tillräckligt hög för att få bra effekt.

Hos oss kan du köpa Aloe Vera produkter av mycket hög kvalité direkt på nätet med leverans inom 1-2 dagar. Vi har ett brett sortiment där du hittar exempelvis ansiktskräm, hudkräm, hårschampo och solkräm. Gemensamt för dessa produkter är att de innehåller rikliga mängder äkta Aloe Vera. Dels kan man använda dem i sin dagliga hudvård medan andra är inriktade för att kunna ge hjälp vid hudbristningar, celluliter, torra händer med mera. När du handlar hos oss skickar vi alltid mot faktura så du får hem dina produkter först och kan betala i efterhand. Fakturaavgiften bjuder vi på. Handlar du över 799kr bjuder vi även på frakten och vid order över 999kr skickar vi med en gratis Aloe Vera handkräm i ditt paket.

Vår Aloe Vera

Vår Aloe Vera håller inte bara hög kvalité utan produkterna har även ett högt innehåll av ämnet. Det krävs för att man ska få önskad effekt. Man ska inte förväxla våra produkter med många andra som man kan hitta i mataffärens hyllor som är märkta med Aloe Vera men där man använt små mängder enbart för att kunna skriva det på etiketten. I vissa fall använder man även frystorkat pulver. De flesta av våra Aloe Vera produkter kommer från småskaliga odlingar där odlare och producent är en och samma. De kan jämföras med våra svenska lantbruk som odlar och säljer närproducerat i sin gårdsbutik. Vi övertygade om att den typen av produktion ger en optimal förutsättning till en slutprodukt som är av toppklass. När bladen på växten blivit tillräckligt stora skördas de förhand och kallpressas för att behålla alla verksamma ämnen. Genom denna process får man fram bra och äkta Aloe Vera gel och Aloe Vera juice utan att viktiga ämnen försvinner. Dessa två produkter kan användas precis som de är men kan även förädlas genom att ingå i basen till en lång rad olika hår- och hudvårdsprodukter.

Aloe Vera en naturprodukt och tas direkt från bladen på växten och därför är det mycket viktigt att den fått växa upp i områden med bra miljö eftersom den tar sin näring från jorden. För att säkerställa detta bör växten ha odlats i Europa eftersom EU ställer höga krav på miljösäkerhet inom odling och jordbruk, vilket är en tungt vägande anledning till att vi enbart säljer Aloe Vera som odlats i detta område.

Exempel på Aloe Vera produkter

Ansiktskräm med Aloe Vera för olika hudtyper som med noga avvägt innehåll för att din hy ska hålla sig problemfri. Om du har problem med exempelvis återkommande blemmor i ansiktet har vi särskilt anpassade ansiktskrämer för detta. Våra ansiktskrämer med Aloe Vera har i flera fall berikats med andra naturliga ämnen för att dels vårda huden och hjälpa vid olika besvär och dels för att samtidigt skapa balans hos din hy för att få ett långsiktigt och hållbart resultat.

Ansiktsvård är vår avdelning där du hittar du olika rengöringsprodukter anpassade för ansiktet. Här finns ansiktsrengöring för problemhy, känslig hy med mera. Du hittar även produkter för peeling av hyn, ansiktsvatten och solskydd som anpassats för ansiktet. Allt noga utvalt för att ge en ansiktsvård som fungerar både idag och imorgon.

Fotvårdsprodukter med Aloe Vera hjälper dina fötter på ett bra sätt. Det är lätt att glömma bort hur mycket vi faktiskt utsätter våra fötter för varje dag, och att även de behöver bra fotvårdsprodukter för att klara påfrestningarna. De uppbär den största tyngden när vi går eller lyfter något tungt. De kan vara instängda i skor många timmar varje dag, och allt utan att de gör något väsen av sig. Men ibland gör de det, och då får man ofta besvär snabbt. Ett vanligt besvär är sprickor i hälen som kan göra väldigt ont och man upplever att det kom snabbt. Det gör de eftersom det krävs att hälen blir torr på djupet för att spricka, och det är svårt att undvika att belasta hälen samtidigt. På vår avdelning med fotvårdsprodukter hittar du fotkräm som ger fukt och därmed minskar risken för att foten blir torr undertill. Här finns även fotdeodorant om man har problem med ovälkomna dofter från fötterna men även produkter som kan användas upp på benen som kräm för att hjälpa dig med bristningar och celluliter exempelvis.

Hudvårdsprodukter är ett stort område inom Aloe Vera där du hittar allt från handkräm med äkta Aloe Vera till olika krämer med innehåll för att hjälpa dig med olika typer av besvär på huden. Här hittar du även body oil som är mycket bra för att huden alltid ska kännas smidig och följsam, även när du duschat eller badat. Kort sagt hittar du hudvårdsprodukter för såväl daglig hudvård som för riktig vård av din hud.

Hårvårdsprodukter hos oss är något helt annat än de industritillverkade schampo och balsam som du oftast hittar i mataffären. Våra produkter är tillverkade för att ta hand om både ditt hår och hårbotten genom att tillföra viktiga ämnen. Även på vår avdelning med hårvårdsprodukter finns specialanpassade schampo för olika besvär, men självklart också produkter som används för att behålla ett välmående och fräscht hår och problemfri hårbotten. Här finns även hårinpackningar och serum för håret.

Solkräm är mycket viktigt att skydda huden och reflektera bort solens UVA- och UVB-strålning. UVA-strålning utsätts vi för även molniga dagar och den når genom fönsterglas. UVB-strålning klarar inte att gå igenom fönsterglas och reduceras kraftigt när det är molnigt ute. När det är klart väder och solen är uppe utsätts vi däremot för UVA-strålning och det är denna som gör att vi snabbt får färg och riskerar att bränna oss. Man ska inte säga att det är dåligt att vistas i solen för det har flera positiva effekter där D-vitamin är en av dem. Däremot bör man använda solkräm för att inte låta framför allt UVA-stålningen gå obehindrat ner i huden. Vi har solkrämer med olika styrka så du kan hitta en som passar dig.