Aloe Vera

Aloe Vera

Hos oss kan du köpa äkta Aloe Vera produkter vilket innebär att ämnet kommer från Aloe Vera Barbadensis Miller vilket är det fullständiga namnet på växten. Det finns nämligen inte mindre än cirka 250 arter av Aloe Vera där innehållet i bladen skiljer sig åt markant, där den nyss nämnda levererar högsta kvalité för att få en verksam slutprodukt. Aloe Vera är ett helt naturligt ämne och tas direkt från bladen på växten och därför är det extra viktigt att den fått växa upp i områden med bra miljö eftersom den tar sin näring från jorden. För att säkerställa detta bör man välja Aloe Vera som odlats i Europa eftersom EU ställer höga krav på miljösäkerhet inom odling och jordbruk vilket är en tungt vägande anledning till att vi enbart säljer Aloe Vera som odlats i detta område. Vi har snabb leverans, betalning mot faktura helt utan extra avgift och dessutom fraktfritt vid order över 800kr.

Problem med akne, rosacea, psoriasis eller eksem?

Aloe Vera är utmärkt att använda i den vardagliga hudvården för att huden ska må riktigt bra, men en extra bonus får den som har problem med akne, rosacea, psoriasis eller eksem. Listan på områden där man har bra hjälp av Aloe Vera kan göras lång. Det är den unika sammansättningen av de ämnen som återfinns naturligt i Aloe Vera som skapar den god effekt produkterna ger. Ger fukt på djupet, antiinflammatorisk och lugnande för huden med egenskapen att verkligen gå ner ordentligt i hudlagren där den gör som mest nytta.

Vi har en genuin kärlek till äkta Aloe Vera

Som vårt namn kanske skvallrar om så har vi en genuin kärlek till Aloe Vera, och det grundar sig i att vi under lång tid lärt känna ämnet och dess användningsområden. Vi vet hur den på ett nästan märkligt sätt kan hjälpa personer som tidigare använt starka medel som exempelvis kortisonkrämer mot psoriasis, akne eller rosacea. För det första kommer äkta Aloe Vera från växtarten Aloe Vera Barbadensis blad genom en metod med kallpressning. Genom denna process får man fram gel och juice utan att några viktiga ämnen försvinner. Dessa två produkter kan användas precis som de är, men kan även förädlas genom att ingå i basen till olika hår- och hudvårdsprodukter. Det är dessa produkter du hittar hos oss, men i vår kvalitétskontroll ställer vi högre krav än att produktionen gjorts rätt. Eftersom det är en växt krävs att den fått växa i områden fria från miljöföroreningar och att arbetsvillkor är bra. Av den anledningen kommer våra produkter från varma länder inom Europa där även EU ställer krav på dessa områden.